NutraSkin collageen drank

 

NutraSkin collageen drank. Bevat maar liefst 7,5% Verisol collageen en 80 mg vitamine C. De beste verzorging van de huid is om hem van binnenuit te verzorgen en van buitenaf. Van binnenuit is NutraSkin collageen drank een super anti-aging aanpak. 

 

Waarom NutraSkin collageen drank

 

Als we ouder worden gaat de huid collageen verliezen en ontstaan de eerste fijne lijntjes en rimpels. Van buitenaf kun je geen collageen in de huid brengen. Cremes die collageen bevatten hebben een hydraterende werking in de huid omdat collageen een super vochtbinder is. Maar van binnenuit kunnen we onze huid collageen geven met NutraSkin collageen drank.

 

Wat doet de NutraSkin

 

Nadat je het collageen hebt ingenomen zetten de VERISOL® peptiden de collageenvezels in jouw huid aan om collageen aan te maken. Ook wordt er meer hyaluronzuur aangemaakt. Het resultaat is een stevige en gladdere huid.

 

 

Werkt het voor iedereen

 

Ja, het werkt voor iedereen. Echter ziet de ene klant eerder resultaat dan de andere en heeft de ene klant ook een beter resultaat dan de andere. Dit is van vele factoren afhankelijk want iedereen reageert anders. Maar wij zijn enthousiast over NutraSkin en vinden het een mooie combinatie als je echt wil werken aan anti-aging en is een mooie ondersteuning van ons anti-aging concept “Mooier ouder worden”. Met onze behandelingen werk je van buitenaf en met de NutraSkin van binnenuit, een betere combinatie is er niet.

 

Wat zit er in de NutraSkin collageen drank

 

 • 7,5 gram Verisol collageen hydrolysaat
 • 80 mg vitamine C (ascorbinezuur) (100% van de algemene dagelijkse hoeveelheid)

 

Het is vrij van allergenen en hulpstoffen.

 

Klinische resultaten

 

Klinische studies laten mooie zichtbare resultaten zien na 4 tot 8 weken gebruik: 

 

 • rimpels en kraaienpootjes worden minder diep
 • de huid krijgt meer elasticiteit
 • zichtbare tekenen van veroudering worden minder

 

Gebruik daarom ook minimaal 8 weken (3 verpakkingen = 60 sachets) de NutraSkin om resultaat te kunnen beoordelen.

 

Het verschil tussen NutraSkin en andere collageen drankjes

 

NutraSkin is het enige drankje met collageen dat maar liefst 7,5 gram VERISOL® collageen bevat. Collageen pillen bevatten een lagere dosering collageen omdat de dagelijkse hoeveelheid niet in een paar capsules of tabletten past. Daarnaast is aan NutraSkin vitamine C toegevoegd. Vitamine C helpt bij de vorming van nieuw collageen en maakt de huid sterker. NutraSkin bestaat voor 100% uit actieve ingrediënten.

 

Hoe gebruik je NutraSkin collageen drank

 

 • gebruik dagelijks 1 glas
 • neem het bij voorkeur een half uur voor de maaltijd in voor een betere opname van het collageen
 • meng 1 sachet in een glas water
 • roer het goed en laat het eventjes staan tot de poeder helemaal opgelost is
 • roer dan nogmaals
 • drink het nu op

 

Je mag het ook mengen met vruchtensap, groentensap of smoothie.

 

Allergie-informatie

 

Dit product is vrij van bekende allergenen. Bij twijfel neem altijd eerst contact op met je arts of je dit product mag gebruiken. 

 

Aanvullende informatie 

 

 • Dit product is volledig vrij van suikers, zoetstoffen en geur-, kleur- en smaakstoffen (clean label). Niet geschikt voor vegetariërs. Preparaat met aminozuren en vitaminen.
 • Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

 

Inhoud : 20 sachets per doos

 

 

 

 

 

NutraSkin collageen drank

 

de anti-aging verzorging voor de huid van binnenuit