Lash volume Lift

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift

De Elleebaana lash volume lift  is een kortdurende behandeling met een inwerktijd van max 15 tot 30 minuten (afhankelijk van de soort wimper) om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. 

Het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

Er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

 

Met LVL lift  uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!


Door middel van siliconen pads is het niet schadelijk voor de eigen wimpers en het geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Het is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.