Image Skincare

NIEUWE TECHNOLOGIE, NIEUWE WETENSCHAP, NIEUWE HUID!

Professionele Huidverbetering en Doeltreffende Resultaten met IMAGE Skincare Cosmeceuticals!

IMAGE Skincare is een professioneel bedrijf gericht op de huidverzorging en huidverbetering. Cosmeceuticals wil zeggen, dat de producten een zeer hoge graad aan werkzame stoffen bevatten, dus geconcentreerder dan de traditionele huidverzorging. Deze producten werken in de diepere huidlagen op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid.

Huidverzorgingsproducten die vrij verkrijgbaar zijn bij drogisterijen en supermarkten bevatten kleine hoeveelheden werkstoffen die alleen de bovenste huidlaag bereiken. Farmaceutische producten bevatten een veelvoud van deze hoeveelheden werkstoffen en bereiken daarmee ook de cellen ónder de opperhuid. Zo ook de producten van IMAGE Skincare, dit noemen we ook wel cosmeceuticals. Alléén verkrijgbaar via specialisten en de bij IMAGE Skincare aangesloten behandelcentra.

Alle lijnen van IMAGE Skincare zijn:

  • Vrij van chemische geurstoffen
  • Vrij van chemische kleurstoffen
  • Vrij van parabenen
  • Vrij van afsluitende ingrediënten
  • Niet op dieren getest
  • Milieuvriendelijk

Om de huid te verjongen en gezond te houden stelt men een passende behandeling samen met een omschreven huidverzorgingsplan:

Fase I – dagelijks gebruik van de IMAGE Skincare producten

Fase II – een serie van klinische peelingbehandelingen

Fase III – maandelijks verzorgingsprogramma

 

Het IMAGE Skincaresysteem is uitsluitend verkrijgbaar bij gecertificeerde artsen en schoonheidsspecialisten die professioneel getraind en opgeleid zijn in individuele huidverbetering

 

Voor info of een afspraak kan u bellen naar 0498 244 712 of vult u het contactformulier  in.
Mailen kan naar Beautysalonmetime@hotmail.com